textielreinigers

Bel ons! 038-3332995

Wie zijn wij

 

Als je het over  Stomerij Topcleaning hebt, heb je het over Elzerman. In 1965 begon Berend Elzerman de stomerij in Harderwijk en is later doorgezet door vier zoons. Topcleaning is inmiddels te vinden in Kampen, Zwolle en Groningen.

We hebben servicepunten in verschillende regio’s en voor hele specialistische behandelingen hebben we professionele en betrouwbare partners. In Groningen, Dronten en Zwolle zijn ook selfservice-wasserettes aanwezig.

 

Naast het originele ‘stomen’ (chemisch reinigen) van normale kleding is ons dienstenpakket uitgegroeid tot professionele behandeling van alle soorten textiel. Bijvoorbeeld reiniging van lampenkappen, matrassen en bankstellen, maar ook impregneren, desinfecteren, reconditioneren en ontgeuren van stoffen. Hiernaast bieden wij mogelijkheden tot grootschalige projecten door samenwerking met collega-ondernemers en partners.

 

Wij vinden het erg belangrijk te luisteren naar de wensen van de klanten, partners of collegae ondernemers. Geen standaard producten, maar flexibele oplossingen, passende reinigingsprogramma’s en adequate service mogelijkheden. Hierdoor bieden wij specialistische reiniging met betrekking tot brand-roet en waterschades, reinigen en behandelen wij kwetsbaar textiel, zoals bijvoorbeeld trouwjurken.

Ook vinden wij het belangrijk dat de klant makkelijk en snel over een goed resultaat beschikt. Door een uitgekiend product-flow en een team van chauffeurs bieden wij snelle en flexibele service.

 

Weet je dat een artikel wel 14 keer door onze handen gaat voordat het terug is bij de eigenaar? Door kwaliteitsgericht en efficiënt te werken kunnen wij je een mooi en betaalbaar resultaat leveren.

 

 

MVO – Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Topcleaning is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van textielreinigers (Netex) welke als doel heeft de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Ondernemen met een ethische verantwoording is erg belangrijk en daarom hanteert Netex milieu-en kwaliteits- certificaten. Topcleaning stelt als doel om up-to-date te blijven met betrekking tot sociaal economische, technische onderwerpen en milieu vraagstukken binnen de branche.

 

Voor de klant biedt Netex professionele ondersteuning bij geschillen en vormt een onafhankelijke partij die streeft een oplossing te zoeken. Voor meer informatie kunt je terecht op www.netex.nl.

 

Onze industriële wasmachines verbruiken 50% minder energie en water dan een huishoud wasmachine. Dat is pas duurzaam. Nieuwsgierig naar deze service? Neem contact op met ons voor meer informatie.

 

 

topcleaning textielreinigers Kampen

 

Topcleaning Textielreinigers

Oudestraat 234

8261CB Kampen

038 3332995

Vestigingen

A Kampen A Groningen A Groningen

Stomerij en Wasserij

Oudestraat 234

Wasserette

Nieuwe Ebbingestraat 79

Stomerij en Wassalon

Meeuwerderweg 30

A

Oudestraat 234

8261 CB Kampen

 

038 333 2995

Vragen of meer informatie?

A | 2021

Realisatie YVONNE RECLAME