textielreinigers

Bel ons! 038-3332995

Wat doen wij

 

Wassen

Wij reinigen alle stoffen of waar stof aan vast zit!  Wat vuil is moet weer schoon! Dat kan bij ons! Heb je een vraag? Bel Paul: 06-53151332

 

Topcleaning verzorgt dagelijks de was voor veel bedrijven en instellingen. Dat willen we ook graag voor jou doen. Hand- en theedoeken, werkkleding – bijv. polo’s- etc. Van dagelijks tot 1 maal per week, van ‘s morgens halen en ‘s middags terug tot vandaag halen en over een week terug, alles is mogelijk.

 

Selfservice

Voor selfservice hebben wij een wasserette in Groningen.

 

Stomen of chemisch reinigen of is er meer?

Stomen of chemisch reinigen is reinigen in een ontvetter. In plaats van water gebruiken wij een andere vloeistof. Deze hoeft niet verwarmd te worden. De was-temperatuur ligt onder de 20°, waardoor de kleding mild wordt gereinigd.

 

De afgelopen jaren zijn er tal van alternatieven aangeboden die plaatsvervangend zijn voor het traditionele stomen of chemisch reinigen. Door jarenlange ervaring noemen wij ons professionals in het omtoveren van vuil naar schoon en weten wij precies welke methode het beste is! Even snel een vraag stellen kan altijd: Bel Paul: 06-53151332.

 

Vlekken

Wij adviseren zo min mogelijk te doen met een probleemvlek, hooguit deppen. Zo voorkom je dat een vlek dieper in de stof gaat zitten of de kleur en textiel aangetast wordt. Voor de meeste vlekken hebben wij een stappenplan en je zult verbaast zijn over het resultaat!

 

Wij zijn er ook voor textiel dat ergens aan is bevestigd is zoals hoofdsteunen van een bed, stoelen en/of banken. Ook tuinstoelkussens, kinderwagens, matrassen, zeilen, paardendekens:  eigenlijk alles wat van textiel is reinigen wij.

 

 

 

Wat reinigen wij voor bedrijven

 

Reinigen van:

-bedrijfskleding (uniformen, polo’s, labjassen)

-bedrijfswas. (keukenwas,

-gordijnen en vitrage (ook brandvertragend maken met certificaat)

-industrieel (filters, aircokousen)

-bankussens

-deurmatten en tapijten

 

Maar wij zijn er ook voor grotere klussen.

-brand- en roetschades.

-waterschades

-impregneren, desinfecteren, reconditioneren en ontgeuren

 

 

 

Voor welke bedrijven reinigen wij

 

-hotel (hotelwas, gastenwas en bedrijfskleding)

-horeca (restaurants, bars)

-praktijken (apotheken, fysiopraktijken, tandartspraktijken)

-scholen

-sportclubs

-winkels (kappers, massagesalons)

-andere bedrijven (promotiebedrijven, gemeenten, instellingen, industrie)

 

In alle situaties gaat het om krachtig reinigen met behoud van de eigenschappen van de stoffen. Het textiel moet schoon, vlek-en geurvrij, en gedesinfecteerd zijn. Natuurlijk heeft de eigenaar het liefste al het goed zo snel mogelijk terug, zodat het weer ingezet kan worden. Dat is precies waar wij graag op inspelen.

 

Wil je gebruik maken van deze dienst en laten reinigen in grote hoeveelheden of met regelmaat, neem dan contact op met Paul via 0653151332 of stuur een mail via ons contact formulier.

 

Eigen haal- en bezorgdienst

 

Collega ondernemer

Graag verzorgen wij voor u grote partijen of specialistische reinigen. Bijvoorbeeld, brand-en roetreiniging, waterschades, filters, gordijnen, vitrages etcetera.

 

Gevraagd: Stomerij Depot / Servicepunt

We zijn altijd op zoek naar service punten om onze dienstverlening uit te breiden. Neem geheel vrijblijvend contact op. Misschien kunnen wij wat voor elkaar betekenen. U krijgt een goede korting wij een aanname punt en de klant dichterbij de stomerij. Reeds 45 depot houders gingen u voor.

 

 

 

Specialistisch reinigen

 

Rook en roetreiniging

Je hebt rook en roetschade in je huis, overal roet en brandlucht. Je hoeft dat niet zelf te reinigen of te wassen. Wij kunnen het bij je ophalen, reinigen, eventueel opslaan voor een tijdje en het weer terugbrengen. Dit doen wij al tientallen jaren. Hierdoor hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd voor het verwijderen van roet en geur uit veel verschillende materialen.

 

Waterschade

Zo snel mogelijk behandelen van textiel wat waterschade heeft opgelopen is een must. Bel ons direct op nr 0653151332, zodat wij het komen halen en direct kunnen beginnen met een schadestop door geforceerd drogen of spoelen.

 

Trouwjurken en delicate stoffen

Trouwjaponnen, cocktailjurken of gala kleding hebben een aparte benadering nodig  om het te reinigen,  door het gebruik van delicate stoffen, door de applicaties die aangebracht zijn, door de manier van confectioneren. Onze reinigingstechnieken zijn daar op afgestemd.

 

Brandwerend, waterafstotend en desinfecterend

Aparte toevoegingen, zoals het waterafstotend maken, het brandwerend maken, of het desinfecterend maken van stoffen voeren wij in eigen beheer uit.  Ook het ontgeuren van textiel kan op verschillende manieren gedaan worden. Natuurlijk afhankelijk van de stof waar het in zit en de geur die verwijderd moet worden.

 

Characterkostuums en Mascottes.

Een aparte specialisme is het reinigen van pakken van bijvoorbeeld tekenfilmfiguren of mascottes van bedrijven of sportclubs.Deze character kostuums en mascottes worden voorbehandeld. De harde koppen worden handmatig en met zorg aan de binnen- en de buitenkant gereinigd. De zachte pakken worden met een speciaal wasproces gereinigd. Voor iemand die er de hele dag in moet lopen een fris en schoon gevoel.

 

Meubelreiniging

Uw meubelstuk (bank, matras) wordt ingesproeid, geborsteld en gespoeld middels de sproei-extractie methode. Daarna wordt het in de droogkamer 24 uur gedroogd. Vervolgens wordt beoordeeld of het proces moet worden herhaald (meestal wel!) of vuilafstotend gemaakt wordt en verpakt wordt voor verzending. Door deze methode kan alle textiel gereinigd worden, ook als het ergens aan bevestigd is. Het hele proces duurt vijf dagen: van ophalen tot wegbrengen. De prijs van een bank is €55,00 per zitdeel en een matras ongeveer €40,00 1p en €60,00 2p.

 

 

 

 

 

 

topcleaning textielreinigers Kampen

 

Topcleaning Textielreinigers

Oudestraat 234

8261CB Kampen

038 3332995

Vestigingen

A Kampen A Groningen A Groningen

Stomerij en Wasserij

Oudestraat 234

Wasserette

Nieuwe Ebbingestraat 79

Stomerij en Wassalon

Meeuwerderweg 30

A

Oudestraat 234

8261 CB Kampen

 

038 333 2995

Vragen of meer informatie?

A | 2021

Realisatie YVONNE RECLAME