Zakelijk

Horeca, Medische instellingen en Sportclubs

In alle situaties gaat het om krachtig reinigen met behoud van de eigenschappen van de stoffen. Het textiel moet schoon, vlek-en geurvrij, en gedesinfecteerd zijn. Natuurlijk heeft de eigenaar het liefste al het goed zo snel mogelijk terug, zodat het weer ingezet kan worden. Dat is precies waar wij graag op inspelen.

 

Wilt u gebruik maken van deze dienst en laten reinigen in grote hoeveelheden of met regelmaat, neem dan contact op met P. Elzerman via 0653151332 of stuur een mail via ons contact formulier.

 

  • Eigen haal- en bezorgdienst
  • Projectmatig reinigen
    • Brandschade (zie ook particulier)
    • Filterreiniging (explanation)

 

Hotelwas

Voor het verzorgen van de gastenwas tot aan het verzorgen van de totale hotelwas, dagelijks komen wij bij vele hotels en instelling langs.

 

Collega ondernemer

Graag verzorgen wij voor u grote partijen of specialistische reinigen. Bijvoorbeeld, brand-en roetreiniging, waterschades, filters, gordijnen, vitrages etcetera.

 

Gevraagd: Stomerij Depot / Servicepunt

We zijn altijd op zoek naar service punten om onze dienstverlening uit te breiden. Neem geheel vrijblijvend contact op. Misschien kunnen wij wat voor elkaar betekenen. U krijgt een goede korting wij een aanname punt en de klant dichterbij de stomerij. Reeds 45 depot houders gingen u voor.

topcleaning textielreinigers Kampen

 

Topcleaning Textielreinigers

Oudestraat 234

8261CB Kampen

038 3332995

A

© 2018 Topcleaning. All Rights Reserved.