Stomen

Stomen is het reinigen in een ontvetter. In plaats van water gebruiken wij een andere vloeistof. Deze hoeft niet verwarmd te worden. De wastemperatuur ligt onder de 20°, waardoor de kleding mild wordt gereinigd.

 

Het stomen wordt in onze hoofdvestiging gedaan. Via onze winkels en servicepunten komen dagelijks vele honderden artikelen binnen om gestoomd te worden.

 

Nieuw is onze barcode systeem wat onlangs is ingevoerd. Als eerste in Nederland hebben wij barcodes gekoppeld aan de klantnummer. Hierdoor kunnen wij uw kleding van begin tot eind volgen.

 

Moeilijke vlekken

Moeilijke vlekken behandelen is ons eigen. Door professionele zeep en weekmiddelen en door jarenlange ervaring is het mogelijk verschillende uitdagende vlekken uit textiel te verwijderen. Het wordt altijd aangeraden om zo min mogelijk te doen aan een vlek. Behalve de stof afdeppen wordt het afgeraden om te schrobben of zelf proberen te behandelen. Zo voorkom je dat een vlek dieper in de stof gaat zitten, of de kleur en textiel aangetast wordt, anders is het voor ons niet meer mogelijk om een goed resultaat te bereiken.

 

Wij verzorgen ook

Verhuur van tapijtreiniger

 

Textiel dat ergens aan is bevestigd zoals een kussen aan een hoofdsteun, zeilen, paardendekens, tenten, banken, tuinstoelkussens, kinderwagens, matrassen, en meer.

topcleaning textielreinigers Kampen

 

Topcleaning Textielreinigers

Oudestraat 234

8261CB Kampen

038 3332995

A

© 2018 Topcleaning. All Rights Reserved.