Over ons

Topcleaning is een echt familiebedrijf opgericht door wijlen de heer B. Elzerman in 1965 vanuit Harderwijk en doorgezet door vier broers. Topcleaning bestaat nu uit twee hoofdvestigingen in Harderwijk en Kampen. Directeur P. Elzerman beschikt over Topcleaning Kampen, met drie nevenvestigingen: Dronten, Zwolle en Groningen. Kampen verzorgt tevens het stoomgoed van ongeveer 40 “depots” in noord en midden Nederland en heeft landelijke distributiemogelijkheden.

 

Naast het originele ‘stomen’ (chemisch reinigen) is ons dienstenpakket uitgegroeid tot professionele behandeling van alle soorten textiel. Bijvoorbeeld reiniging van lampenkappen, matrassen en bankstellen, maar ook impregneren, desinfecteren, reconditioneren en ontgeuren van stoffen. De vestigingen Groningen, Dronten en Zwolle beschikken over een selfservice-wasserette. Hiernaast bieden wij mogelijkheden tot grootschalige projecten door samenwerking met collega-ondernemers en partners.

 

Bij Topcleaning vinden wij het erg belangrijk te luisteren naar de wensen van de klanten, partners of collega ondernemers. Geen standaard producten, maar flexibele oplossingen, passende reiningsprogramma’s en adequate service mogelijkheden. Hierdoor bieden wij specialistisch reiniging met betrekking tot Brand- en Roetschade, moeilijke vlekken, reinigen en behandelen van kwetsbaar textiel en trouwjaponnen. Ook vinden wij het belangrijk dat de klant makkelijk en snel over een goed resultaat beschikt. Door een uitgekiend product-flow en een team van chauffeurs bieden wij snel en flexibele service.

 

 

 

MVO – Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Topcleaning is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van textielreinigers (Netex) welke als doel heeft de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Ondernemen met een ethische verantwoording is erg belangrijk en daarom hanteert netex milieu- en kwaliteits certificaten. Topcleaning stelt als doel om up-to-date te blijven met betrekking tot sociaal economische, technische onderwerpen en milieu vraagstukken binnen de branche.

 

Een veelvuldige misvatting is dat chemisch reinigen slechter voor het milieu is, maar de wasprocessen bevatten tegenwoordig minder consumptie van water en door filter systemen geen vervuild water afvoer. Daarnaast verbruiken de wasserettes minder energie en water door snelle verwarmen, waardoor wasprogramma’s worden ingekort.

 

Voor de klant biedt Netex professionele ondersteuning bij geschillen en vormt een onafhankelijke partij die streeft een oplossing te zoeken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.netex.nl.

topcleaning textielreinigers Kampen

 

Topcleaning Textielreinigers

Oudestraat 234

8261CB Kampen

038 3332995

A

© 2018 Topcleaning. All Rights Reserved.