Diensten

Zakelijk

 

Horeca, Medische instellingen en Sportclubs

In alle situaties gaat het om krachtig reinigen met behoud van de eigenschappen van de stoffen. Het textiel moet schoon, vlek-en geurvrij, en gedesinfecteerd zijn. Natuurlijk heeft de eigenaar het liefste al het goed zo snel mogelijk terug, zodat het weer ingezet kan worden. Dat is precies waar wij graag op inspelen.

 

Wilt u gebruik maken van deze dienst en laten reinigen in grote hoeveelheden of met regelmaat, neem dan contact op met P. Elzerman via 0653151332 of stuur een mail via ons contact formulier.

 

  • Eigen haal- en bezorgdienst
  • Projectmatig reinigen
    • Brandschade (zie ook particulier)
    • Filterreiniging (explanation)

 

Hotelwas

Voor het verzorgen van de gastenwas tot aan het verzorgen van de totale hotelwas, dagelijks komen wij bij vele hotels en instelling langs.

 

Collega ondernemer

Graag verzorgen wij voor u grote partijen of specialistische reinigen. Bijvoorbeeld, brand-en roetreiniging, waterschades, filters, gordijnen, vitrages etcetera.

 

Gevraagd: Stomerij Depot / Servicepunt

We zijn altijd op zoek naar service punten om onze dienstverlening uit te breiden. Neem geheel vrijblijvend contact op. Misschien kunnen wij wat voor elkaar betekenen. U krijgt een goede korting wij een aanname punt en de klant dichterbij de stomerij. Reeds 45 depot houders gingen u voor.

 

 

 

Specialistisch reinigen

 

Rook en roetreiniging

Je hebt rook en roetschade in je huis, overal roet en brandlucht. Je hoeft dat niet zelf te reinigen of te wassen. Wij kunnen het bij je ophalen, reinigen, eventueel opslaan voor een tijdje en het weer terugbrengen. Dit doen wij al tientallen jaren. Hierdoor hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd voor het verwijderen van roet en geur uit veel verschillende materialen.

 

Waterschade

Zo snel mogelijk behandelen van textiel wat waterschade heeft opgelopen is een must. Bel ons direct op nr 0653151332, zodat wij het komen halen en direct kunnen beginnen met een schadestop door geforceerd drogen of spoelen.

 

Trouwjurken en delicate stoffen

Trouwjaponnen, cocktailjurken of gala kleding hebben een aparte benadering nodig  om het te reinigen,  door het gebruik van delicate stoffen, door de applicaties die aangebracht zijn, door de manier van confectioneren. Onze reinigingstechnieken zijn daar op afgestemd.

 

Brandwerend, waterafstotend en desinfecterend

Aparte toevoegingen, zoals het waterafstotend maken, het brandwerend maken, of het desinfecterend maken van stoffen voeren wij in eigen beheer uit.  Ook het ontgeuren van textiel kan op verschillende manieren gedaan worden. Natuurlijk afhankelijk van de stof waar het in zit en de geur die verwijderd moet worden.

 

Charactercostuums en Mascottes.

Een aparte specialisme is het reinigen van pakken van bijvoorbeeld tekenfilmfiguren of mascottes van bedrijven of sportclubs.

 

Deze character kostuums en mascottes worden voorbehandeld. De harde koppen worden handmatig en met zorg aan de binnen- en de buitenkant gereinigd. De zachte pakken worden met een speciaal wasproces gereinigd. Voor iemand die er de hele dag in moet lopen een fris en schoon gevoel.

 

Meubelreiniging

Uw meubelstuk (bank, matras oid) wordt ingesproeid, geborsteld en gespoeld middels de sproei-extractie methode. Daarna wordt het in de droogkamer 24 uur gedroogd. Vervolgens wordt beoordeeld of het process moet worden herhaald (meestal) of vuilafstotend gemaakt wordt en verpakt voor verzending. Door deze methode kan alle textiel gereinigd worden, ook als het ergens aan bevestigd is. Het hele proces duurt vijf dagen: van ophalen tot wegbrengen. De prijs van een bank is €55,00 per zitdeel en matras ongeveer €40,00 1p en €60,00 2p.

 

 

 

Wassen

 

Topcleaning verzorgt dagelijks de was voor veel bedrijven en instellingen. Dat willen we ook graag voor u doen. Hand- en theedoeken, werkkleding – bijv. polo’s- etc. Van dagelijks tot 1 maal per week, van ‘s morgens halen en ‘s middags terug tot vandaag halen en over een week terug, alles is mogelijk.

 

Onze industriele wasmachines verbruiken 50% minder energie en water dan een huishoud wasmachine. Dat is pas duurzaam. Nieuwsgierig naar deze service? Neem contact op met ons voor meer informatie.

 

Selfservice

Voor selfservice hebben wij wasserettes in Groningen, Dronten en Zwolle. Klik op de plaatsnaam voor de details.

 

 

 

Stomen

 

Stomen is het reinigen in een ontvetter. In plaats van water gebruiken wij een andere vloeistof. Deze hoeft niet verwarmd te worden. De wastemperatuur ligt onder de 20°, waardoor de kleding mild wordt gereinigd.

 

Het stomen wordt in onze hoofdvestiging gedaan. Via onze winkels en servicepunten komen dagelijks vele honderden artikelen binnen om gestoomd te worden.

 

Nieuw is onze barcode systeem wat onlangs is ingevoerd. Als eerste in Nederland hebben wij barcodes gekoppeld aan de klantnummer. Hierdoor kunnen wij uw kleding van begin tot eind volgen.

 

Moeilijke vlekken

Moeilijke vlekken behandelen is ons eigen. Door professionele zeep en weekmiddelen en door jarenlange ervaring is het mogelijk verschillende uitdagende vlekken uit textiel te verwijderen. Het wordt altijd aangeraden om zo min mogelijk te doen aan een vlek. Behalve de stof afdeppen wordt het afgeraden om te schrobben of zelf proberen te behandelen. Zo voorkom je dat een vlek dieper in de stof gaat zitten, of de kleur en textiel aangetast wordt, anders is het voor ons niet meer mogelijk om een goed resultaat te bereiken.

 

Wij verzorgen ook

Verhuur van tapijtreiniger

 

Textiel dat ergens aan is bevestigd zoals een kussen aan een hoofdsteun, zeilen, paardendekens, tenten, banken, tuinstoelkussens, kinderwagens, matrassen, en meer.

 

 

topcleaning textielreinigers Kampen

 

Topcleaning Textielreinigers

Oudestraat 234

8261CB Kampen

038 3332995

A

© 2018 Topcleaning. All Rights Reserved.